| Назив: | Effect of the Controlled High-Intensity Ultrasound on Improving Functionality and Structural Changes of Egg White Proteins |
Аутори: | Stefanović, Andrea B. ; Jovanović, Jelena R. ; Dojcinović, Marina B. ; Lević, Steva ; Nedović, Viktor ; Bugarski, Branko ; Knežević-Jugović, Zorica  |
Година: | 2017 |
Публикација: | Food and Bioprocess Technology |
ISSN: | 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | Springer, New York |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 10 br. 7 str. 1224-1239 |
DOI: | 10.1007/s11947-017-1884-5 |
WoS-ID: | 000403551600004 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85015101685 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544792 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3725 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3725 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4342 |
Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [E!6750] Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |