Резултати

еНаука >  Резултати >  Trends in Encapsulation Technologies for Delivery of Food Bioactive Compounds
Назив: Trends in Encapsulation Technologies for Delivery of Food Bioactive Compounds
Аутори: Đorđević, Verica  ; Balanč, Bojana  ; Belščak-Cvitanović, Ana; Lević, Steva  ; Trifković, Kata T. ; Kalušević, Ana ; Kostić, Ivana  ; Komes, Drazenka; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2015
Публикација: Food Engineering Reviews
ISSN: 1866-7910 Food Engineering Reviews Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 br. 4 str. 452-490
DOI: 10.1007/s12393-014-9106-7
WoS-ID: 000364028100006
Scopus-ID: 2-s2.0-84946488009
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3764
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3070
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544845
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/620
URL: https://link.springer.com/article/10.1007/s12393-014-9106-7
Пројекат: COST actionEuropean Cooperation in Science and Technology (COST) [FA1001]
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Ministry of Science, Education and Sports, Republic of CroatiaMinistry of Science, Education and Sports, Republic of Croatia [058 3470]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Jovanović, Aleksandra
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

356
SCOPUSTM
256
OpenCitations
279
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.