Резултати

еНаука >  Резултати >  Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages
Назив: Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages
Аутори: Glišić, Marija  ; Baltić, Milan ; Glišić, Milica  ; Trbović, Dejana  ; Jokanović, Marija  ; Parunović, Nenad  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Suvajdžić, Branko  ; Bošković, Marija  ; Vasilev, Dragan  
Година: 2018
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Hoboken: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 3 str. 787-797
DOI: 10.1111/ijfs.13996
WoS-ID: 000462162000024
Scopus-ID: 2-s2.0-85055952968
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545318
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/489
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1731
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

68
SCOPUSTM
52
OpenCitations
63
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.