Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages
Naziv: Inulin-based emulsion-filled gel as a fat replacer in prebiotic- and PUFA-enriched dry fermented sausages
Autori: Glišić, Marija  ; Baltić, Milan ; Glišić, Milica  ; Trbović, Dejana  ; Jokanović, Marija  ; Parunović, Nenad  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Suvajdžić, Branko  ; Bošković, Marija  ; Vasilev, Dragan  
Godina: 2018
Publikacija: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Pretraži identifikator
Izdavač: Hoboken: Wiley
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 54 br. 3 str. 787-797
DOI: 10.1111/ijfs.13996
WoS-ID: 000462162000024
Scopus-ID: 2-s2.0-85055952968
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545318
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/489
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1731
Projekat: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

68
SCOPUSTM
52
OpenCitations
63
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.