Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic Compounds, Carotenoids, Anthocyanins, and Antioxidant Capacity of Colored Maize (Zea mays L.) Kernels
Назив: Phenolic Compounds, Carotenoids, Anthocyanins, and Antioxidant Capacity of Colored Maize (Zea mays L.) Kernels
Аутори: Serpen, Arda; Gokmen, Vural; Akillioglu, Gul; Žilić, Slađana  ; Vančetović, Jelena  
Година: 2012
Публикација: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Amer Chemical Soc, Washington
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 5 str. 1224-1231
DOI: 10.1021/jf204367z
WoS-ID: 000299967400011
Scopus-ID: 2-s2.0-84856989375
PMID: 22248075
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/423
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545457
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

272
SCOPUSTM
58
PubMed CentralTM
186
OpenCitations
229
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.