Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates
Назив: Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  ; Krimer, Vera; Torbica, Aleksandra  
Година: 2013
Публикација: Journal of the American Oil Chemists' Society
ISSN: 0003-021X Journal of the American Oil Chemists Society Претражи идентификатор
Издавач: Urbana: American Oil Chemists' Society
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 90 br. 8 str. 1157-1165
DOI: 10.1007/s11746-013-2257-5
WoS-ID: 000322393400007
Scopus-ID: 2-s2.0-84881255935
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8769
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545669
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

38
SCOPUSTM
30
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.