Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates | Аутори: | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal of the American Oil Chemists' Society | ISSN: | 0003-021X![]() ![]() |
Издавач: | Urbana: American Oil Chemists' Society | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 90 br. 8 str. 1157-1165 | DOI: | 10.1007/s11746-013-2257-5 | WoS-ID: | 000322393400007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84881255935 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8769 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545669 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.