Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study of nutritional and technological quality aspects of minor cereals
Назив: Comparative study of nutritional and technological quality aspects of minor cereals
Аутори: Torbica, Aleksandra  ; Belović, Miona  ; Popović, Ljiljana  ; Čakarević, Jelena  ; Jovičić, Mirjana  ; Pavličević, Jelena  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 1 str. 311-322
DOI: 10.1007/s13197-020-04544-w
WoS-ID: 000558882500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85085384765
PMID: 33505075
PMCID: PMC7813960
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545826
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

24
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
11
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.