Резултати

еНаука >  Резултати >  Mechanisms of Crust Development at the Surface of Beef Meat Subjected to Hot Air: An Experimental Study
Назив: Mechanisms of Crust Development at the Surface of Beef Meat Subjected to Hot Air: An Experimental Study
Аутори: Portanguen, Stéphane; Ikonić, Predrag  ; Clerjon, Sylvie; Kondjoyan, Alain
Година: 2014
Публикација: Food and Bioprocess Technology
ISSN: 1935-5130 Food and Bioprocess Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 br. 11 str. 3308-3318
DOI: 10.1007/s11947-014-1321-y
WoS-ID: 000343646100025
Scopus-ID: 2-s2.0-84911001603
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545972
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

16
SCOPUSTM
13
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.