Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of bread wheat cultivars (Triticum aestivum L.) by glutenin proteins
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Characterization of bread wheat cultivars (Triticum aestivum L.) by glutenin proteins | Аутори: | Horvat, Daniela; Đukić, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Cereal Research Communications | ISSN: | 0133-3720![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 1 str. 133-140 | DOI: | 10.1556/CRC.2012.0021 | WoS-ID: | 000314644700013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873691900 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1252 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547400 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10358 |
Пројекат: | Bilateral project Croatia-Serbia "Genetic polymorphism of gluten proteins and its relationship with bread-making quality of wheat (Triticum aestivum L.)" | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.