Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of bread wheat cultivars (Triticum aestivum L.) by glutenin proteins
Назив: Characterization of bread wheat cultivars (Triticum aestivum L.) by glutenin proteins
Аутори: Horvat, Daniela; Đukić, Nevena  ; Magdić, Damir; Mastilović, Jasna  ; Šimić, Gordana; Torbica, Aleksandra  ; Živančev, Dragan  
Година: 2013
Публикација: Cereal Research Communications
ISSN: 0133-3720 Cereal Research Communications Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 1 str. 133-140
DOI: 10.1556/CRC.2012.0021
WoS-ID: 000314644700013
Scopus-ID: 2-s2.0-84873691900
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1252
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547400
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10358
Пројекат: Bilateral project Croatia-Serbia "Genetic polymorphism of gluten proteins and its relationship with bread-making quality of wheat (Triticum aestivum L.)"
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.