Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of the storage period in the freezer on the rheological properties of quince puree
Назив: | The impact of the storage period in the freezer on the rheological properties of quince puree | Аутори: | Bukurov, Maša ; Bikić, Siniša ; MARKOVIĆ, BOJAN ; Pavkov, Ivan ; Radojčin, Milivoj | Година: | 2013 | Публикација: | 3rd International conference sustainable postharvest and food technologies - Inoptep 2013 | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 24-28 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554225 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.