Резултати

еНаука >  Резултати >  Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach
Назив: Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach
Аутори: Đorđević, Marijana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Nikolić, Ivana  ; Đorđević, Miljana  ; Šereš, Zita  ; Nikola, Maravić  
Година: 2018
Публикација: Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 224-229
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554344
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.