Резултати
еНаука >
Резултати >
Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach
| Назив: | Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach | Аутори: | Đorđević, Marijana |
Година: | 2018 | Публикација: | Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 224-229 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554344 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.