Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach | Autori: | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2018 | Publikacija: | Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt | Izdavač: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7994-056-8![]() ![]() |
Kolacija: | str. 224-229 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554344 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | Napomena o dostupnosti: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.