Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach
Naziv: Apple fibre and hydroxypropylmethylcellulose in gluten-free formulations: fundamental rheological approach
Autori: Đorđević, Marijana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Nikolić, Ivana  ; Đorđević, Miljana  ; Šereš, Zita  ; Nikola, Maravić  
Godina: 2018
Publikacija: Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-056-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 224-229
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554344
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.