Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of PCA method for textural properties of three serbian traditional dry fermented sausages
Назив: | Application of PCA method for textural properties of three serbian traditional dry fermented sausages | Аутори: | Jokanović, Marija ; Ikonić, Bojana ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Tasić, Tatjana ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Ivić, Maja ; Džinić, Natalija | Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016 | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 587-592 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554884 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.