Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of PCA method for textural properties of three serbian traditional dry fermented sausages
Назив: Application of PCA method for textural properties of three serbian traditional dry fermented sausages
Аутори: Jokanović, Marija  ; Ikonić, Bojana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Tasić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja ; Džinić, Natalija 
Година: 2016
Публикација: Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 587-592
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/554884
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.