Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of increased amounts of organic forms of selenium and vitamin E in fattening broilers on selected parameters of meat quality
Назив: | Effect of increased amounts of organic forms of selenium and vitamin E in fattening broilers on selected parameters of meat quality | Аутори: | Radulović, Stamen ; Šefer, Dragan ; Marković Radmila ; Baltić Ž. Milan; Drljačić Aleksandar; Đorđević Vesna; Ristić Milan | Година: | 2010 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Издавач: | Deutscher Fachverlag GmbH | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 90 br. 10 str. 132-136 | WoS-ID: | 000283813200041 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555861 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.