Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of increased amounts of organic forms of selenium and vitamin E in fattening broilers on selected parameters of meat quality
Назив: Effect of increased amounts of organic forms of selenium and vitamin E in fattening broilers on selected parameters of meat quality
Аутори: Radulović, Stamen  ; Šefer, Dragan  ; Marković Radmila  ; Baltić Ž. Milan; Drljačić Aleksandar; Đorđević Vesna; Ristić Milan
Година: 2010
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag GmbH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 90 br. 10 str. 132-136
WoS-ID: 000283813200041
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555861
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.