Резултати

еНаука >  Резултати >  Biogenic amines in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása dried in traditional room and industrial ripening chamber
Назив: Biogenic amines in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása dried in traditional room and industrial ripening chamber
Аутори: Tasić, Tatjana  ; Petrović, Ljiljana; Ikonić, Predrag  ; Mandić, Anamarija  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  
Година: 2010
Публикација: 2nd Workshop ''Feed-to-Food'' – XII International Meat Technology Symposium ''NODA 2010'' ''Meat – Technology, Quality and Safety''
Издавач: IFIF and FINS, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-021-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 148-154
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557243
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/XIV-International-Symposium-2010.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.