Резултати
еНаука >
Резултати >
Biogenic amines in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása dried in traditional room and industrial ripening chamber
Назив: | Biogenic amines in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása dried in traditional room and industrial ripening chamber | Аутори: | Tasić, Tatjana ; Petrović, Ljiljana; Ikonić, Predrag ; Mandić, Anamarija ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir | Година: | 2010 | Публикација: | 2nd Workshop ''Feed-to-Food'' – XII International Meat Technology Symposium ''NODA 2010'' ''Meat – Technology, Quality and Safety'' | Издавач: | IFIF and FINS, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-021-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 148-154 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557243 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/XIV-International-Symposium-2010.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.