Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beverages
Назив: | The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beverages | Аутори: | Lončar, Eva S. ; Milanović, Spasenija D. ; Malbaša, Radomir V. ; Vitas, Jasmina S. ; Kravić, Snežana Ž. ; Iličić, Mirela D. ; Kanurić, Katarina G. ; Vukić, Dajana V. ; Vukić, Vladimir R. | Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts. International PSE Symposium New & Old Phytochemicals: Their Role in Ecology, Veterinary & Welfare, Francavilla al Mare, Chieti-Pescara, Italy | Издавач: | Congresso PSE 2017, Dipartimento di Farmacia, Università 'G. d'Annunzio' Chieti-Pescara, Via dei Vestini 31, 66100 Chieti Scalo (CH), Italy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-88-942744 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 84-84 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557618 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.