Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beverages
Назив: The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beverages
Аутори: Lončar, Eva S. ; Milanović, Spasenija D. ; Malbaša, Radomir V.  ; Vitas, Jasmina S.  ; Kravić, Snežana Ž.  ; Iličić, Mirela D.  ; Kanurić, Katarina G.  ; Vukić, Dajana V.  ; Vukić, Vladimir R.  
Година: 2017
Публикација: Book of Abstracts. International PSE Symposium New & Old Phytochemicals: Their Role in Ecology, Veterinary & Welfare, Francavilla al Mare, Chieti-Pescara, Italy
Издавач: Congresso PSE 2017, Dipartimento di Farmacia, Università 'G. d'Annunzio' Chieti-Pescara, Via dei Vestini 31, 66100 Chieti Scalo (CH), Italy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-88-942744 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 84-84
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557618
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.