Резултати
еНаука >
Резултати >
Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulum
Назив: | Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulum | Аутори: | Kljajević Nemanja ; Miloradović, Zorana ; Vučić, Tanja ; Ognjen Maćej; Jovanović, Snežana | Година: | 2014 | Публикација: | Book of Abstracts the 41th Croatian Dairy Experts Symposium | Издавач: | HMU, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 79-80 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557957 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.