Резултати

еНаука >  Резултати >  Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulum
Назив: Differences in physico-chemical composition and textural properties of caprine white brined cheese made from frozen milk and coagulum
Аутори: Kljajević Nemanja  ; Miloradović, Zorana  ; Vučić, Tanja  ; Ognjen Maćej; Jovanović, Snežana  
Година: 2014
Публикација: Book of Abstracts the 41th Croatian Dairy Experts Symposium
Издавач: HMU, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 79-80
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557957
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.