Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of traditional smoking on content of polycyclic aromatic hydrocarbonc in dry fermented beef sausage
Назив: Influence of traditional smoking on content of polycyclic aromatic hydrocarbonc in dry fermented beef sausage
Аутори: Škaljac, Snežana  ; Ćućević, Nedim; Babić, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts, XII Conference of Chemists, Technologists and Environmentalists of Republic of Srpska, Teslić, 2-3 November 2018.
Издавач: Banja Luka: University of Banja Luka, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99938-54-72-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 112-112
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/558123
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.