Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of traditional smoking on content of polycyclic aromatic hydrocarbonc in dry fermented beef sausage
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of traditional smoking on content of polycyclic aromatic hydrocarbonc in dry fermented beef sausage | Аутори: | Škaljac, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts, XII Conference of Chemists, Technologists and Environmentalists of Republic of Srpska, Teslić, 2-3 November 2018. | Издавач: | Banja Luka: University of Banja Luka, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99938-54-72-2![]() ![]() |
Колација: | str. 112-112 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/558123 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.