Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition and nutritional quality of wholegrain bread from Belgrade market
Назив: | Chemical composition and nutritional quality of wholegrain bread from Belgrade market | Аутори ![]() | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Annals of Nutrition and Metabolism | ISSN: | 0250-6807![]() ![]() |
Издавач: | Karger, Basel | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 67 br. 1 str. 1-601 | DOI ![]() | 10.1159/000440895 | WoS-ID: | 000374988802347 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559517 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2345 |
URL: | https://karger.com/anm/article/67/Suppl.%201/1/42236/12th-European-Nutrition-Conference-FENS-Berlin | Пројекат: | Примена биотехнолошких метода у одрживом искоришћењу нус-производа агроиндустрије Биолошки механизми, нутритивни унос и статус полинезасићених масних киселина и фолата: Унапређење исхране у Србији |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.