Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and nutritional quality of wholegrain bread from Belgrade market
Назив: Chemical composition and nutritional quality of wholegrain bread from Belgrade market
Аутори Đuričić, Ivana  ; Marinković, Danica  ; Dodevska, Margarita  ; Zrnić-Ćirić, Milica  ; Sohajić, Slađana
Година: 2015
Публикација: Annals of Nutrition and Metabolism
ISSN: 0250-6807 Annals of Nutrition and Metabolism Претражи идентификатор
Издавач: Karger, Basel
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 67 br. 1 str. 1-601
DOI 10.1159/000440895
WoS-ID: 000374988802347
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559517
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2345
URL: https://karger.com/anm/article/67/Suppl.%201/1/42236/12th-European-Nutrition-Conference-FENS-Berlin
Пројекат: Примена биотехнолошких метода у одрживом искоришћењу нус-производа агроиндустрије
Биолошки механизми, нутритивни унос и статус полинезасићених масних киселина и фолата: Унапређење исхране у Србији
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

9
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.