Резултати

еНаука >  Резултати >  Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics
Назив: Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics
Аутори: Tomašević, Igor  ; Nedeljković, Aleksandar; Stanišić, Nikola  ; Pudja, Predrag
Година: 2016
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 96 br. 6 str. 103-107
WoS-ID: 000378974800087
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4024
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559528
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/482
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.