Резултати
еНаука >
Резултати >
Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics
| Назив: | Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics | Аутори: | Tomašević, Igor |
Година: | 2016 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор |
Издавач: | Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 96 br. 6 str. 103-107 | WoS-ID: | 000378974800087 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4024 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559528 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/482 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4024 |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
3
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.