Резултати

eNauka >  Results >  Effects of hull-less barley flour and flakes on bread nutritional composition and sensory properties
Title: Effects of hull-less barley flour and flakes on bread nutritional composition and sensory properties
Authors: Škrbić, Biljana ; Milovac, Snezana  ; Dodig, Dejan  ; Filipcev, Bojana  
Issue Date: 2009
Publication: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Search Idenfier
Publisher: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Type: Article
Collation: vol. 115 br. 3 str. 982-988
DOI: 10.1016/j.foodchem.2009.01.028
WoS-ID: 000265348100031
Scopus-ID: 2-s2.0-62349103038
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=67623&source=eNauka&language=en
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/271
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560278
Project: Identifikacija izvora i iznalaženje korelacija između sadržaja organskih jedinjenja i elemenata u abiotskim i biotskim matriksima radi praćenja i unapređenja stanja životne sredine i procene rizika (RS-152001)
M-category: 
21a+M21a+

70
SCOPUSTM
46
OpenCitations
65
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.