Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of Peppermint (Mentha piperita L.) Essential Oil Encapsulates and Sensory Evaluation of Ice cream as a Potential Vehicle
Назив: Characterization of Peppermint (Mentha piperita L.) Essential Oil Encapsulates and Sensory Evaluation of Ice cream as a Potential Vehicle
Аутори: M. Yilmaztekin; Lević, Steva  ; Kalušević, Ana ; M. Cam; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2015
Публикација: The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Издавач: TEKİRDAĞNamık Kemal University, Faculty of Agriculture Department of Food Engineering, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-605-4265-37-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 41-41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562618
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.