Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of Peppermint (Mentha piperita L.) Essential Oil Encapsulates and Sensory Evaluation of Ice cream as a Potential Vehicle
Назив: | Characterization of Peppermint (Mentha piperita L.) Essential Oil Encapsulates and Sensory Evaluation of Ice cream as a Potential Vehicle | Аутори: | M. Yilmaztekin; Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” | Издавач: | TEKİRDAĞNamık Kemal University, Faculty of Agriculture Department of Food Engineering, Sarajevo, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-605-4265-37-4![]() ![]() |
Колација: | str. 41-41 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562618 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.