Резултати
еНаука >
Резултати >
Mechanical properties of calcium-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process
Назив: | Mechanical properties of calcium-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process | Аутори: | Trifković, Kata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress „Food Technology, Quality and Safety“ | Издавач: | Eds.: Lević J., Brlek T., Pojić M., Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4m![]() ![]() |
Колација: | str. 113-113 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562626 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.