Резултати

еНаука >  Резултати >  Mechanical properties of calcium-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process
Назив: Mechanical properties of calcium-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process
Аутори: Trifković, Kata ; Obradović, Nataša  ; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko  ; Đorđević, Verica  ; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  
Година: 2014
Публикација: II International Congress „Food Technology, Quality and Safety“
Издавач: Eds.: Lević J., Brlek T., Pojić M., Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4m ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 113-113
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562626
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.