Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Mechanical properties of calcium-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process
Naziv: Mechanical properties of calcium-alginate beads with immobilized probiotic cells – influence of fermentation process
Autori: Trifković, Kata ; Obradović, Nataša  ; Rakin, Marica  ; Rakin, Marko  ; Đorđević, Verica  ; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  
Godina: 2014
Publikacija: II International Congress „Food Technology, Quality and Safety“
Izdavač: Eds.: Lević J., Brlek T., Pojić M., Novi Sad, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-041-4m ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 113-113
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/562626
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.