Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Thermal Processing on Anthocyanin Degradation in Two Bilberry Jam Formulations
Назив: Effect of Thermal Processing on Anthocyanin Degradation in Two Bilberry Jam Formulations
Аутори: Nikolic, Milena; Pavlović, Aleksandra  ; Mitic, Milan  ; Mitic, Snezana ; Tosic, Snezana  ; Mrmosanin, Jelena  ; Pecev Marinković, Emilija  
Година: 2001
Публикација: Revista de Chimie
ISSN: 0034-7752 Revista de Chimie Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 3 str. 34-44
DOI: 10.37358/rc.20.3.7971
Scopus-ID: 2-s2.0-85084978339
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/564646
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pecev-Marinković, Emilija
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.