Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of Thermal Processing on Anthocyanin Degradation in Two Bilberry Jam Formulations

Назив: | Effect of Thermal Processing on Anthocyanin Degradation in Two Bilberry Jam Formulations | Аутори: | Nikolic, Milena; Pavlović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2001 | Публикација: | Revista de Chimie | ISSN: | 0034-7752![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 3 str. 34-44 | DOI: | 10.37358/rc.20.3.7971 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85084978339 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/564646 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pecev-Marinković, Emilija Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.