Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation
Назив: Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Malbaša, Radomir  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Novaković, Aleksandra  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2013
Публикација: The 6th PSU-UNS International Conference on Engineering and Technology (ICET-2013)
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7892-510-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 1-3
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/564899
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.