Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation

Назив: | Impact of salt concentration on organic acids content during natural cabbage fermentation | Аутори: | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | The 6th PSU-UNS International Conference on Engineering and Technology (ICET-2013) | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7892-510-8![]() ![]() |
Колација: | str. 1-3 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/564899 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.