Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical characterization and bioactive properties of a coffee-like beverage prepared from: Quercus cerris kernels
Назив: | Chemical characterization and bioactive properties of a coffee-like beverage prepared from: Quercus cerris kernels | Аутори: | Pinto, Diana; Diaz Franco S.; Silva, Ana Margarida; Cupara, Snezana ; Koskovac M.; Kojicic K.; Soares, Sónia; Rodrigues, Francisca; Sut S.; dall'acqua, stefano; | Година: | 2019 | Публикација: | Food and Function | ISSN: | 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 4 str. 2050-2060 | DOI: | 10.1039/c8fo02536c | WoS-ID: | 000467075600023 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85064652970 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568027 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10913 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |