Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of lysin's and arginige's modifications on trypsin proteolytic efficacy imposed before and after the peanut roasting
Назив: Effects of lysin's and arginige's modifications on trypsin proteolytic efficacy imposed before and after the peanut roasting
Аутори: Smiljanić, Katarina  ; Prodić, Ivana  ; Đukić, Teodora  ; Vasović, Tamara; Jovanović, Vesna  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: Proteomics and Metabolomics for Personalized Medicine, XV Italian Proteomics Association Annual Meeting, Catholic University of the Sacred Heart, Roma, Italy, 8th-10th September 2021
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 71-71
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5716
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/780
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568107
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.