Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of lysin's and arginige's modifications on trypsin proteolytic efficacy imposed before and after the peanut roasting
Назив: | Effects of lysin's and arginige's modifications on trypsin proteolytic efficacy imposed before and after the peanut roasting | Аутори: | Smiljanić, Katarina ; Prodić, Ivana ; Đukić, Teodora ; Vasović, Tamara; Jovanović, Vesna ; Ćirković-Veličković, Tanja | Година: | 2021 | Публикација: | Proteomics and Metabolomics for Personalized Medicine, XV Italian Proteomics Association Annual Meeting, Catholic University of the Sacred Heart, Roma, Italy, 8th-10th September 2021 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 71-71 | URI: | http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5716 http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/780 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/568107 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.