Резултати

еНаука >  Резултати >  Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production
Назив: Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa
Година: 2022
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 154 str. Article number 112895
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112895
WoS-ID: 000735262200005
Scopus-ID: 2-s2.0-85120813557
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569106
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13792
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца