Резултати

еНаука >  Резултати >  Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Назив: Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Аутори: Čomić, Ljiljana ; Radojevic, Ivana  ; Vasić, Sava ; Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research
Издавач: National Agricultural and Food Centre (Slovakia)
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/570648
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13757
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца