Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bukuljac, a homemade goat's milk cheese
Назив: | Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bukuljac, a homemade goat's milk cheese | Аутори ![]() | Živković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | International Journal of Food Microbiology | ISSN: | 0168-1605![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 122 br. 1-2 str. 162-170 | DOI: | 10.1016/j.ijfoodmicro.2007.11.075 | WoS-ID: | 000254785900022 | Scopus-ID: | 2-s2.0-39149135197 | PMID: | 18177967 | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3966 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/312 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025455541#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571486 |
Пројекат: | Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.