Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bukuljac, a homemade goat's milk cheese
Назив: Characterization of lactic acid bacteria isolated from Bukuljac, a homemade goat's milk cheese
Аутори Živković, Milica  ; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Jovčić, Branko  ; Begović, Jelena  ; Golić, Nataša  ; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2008
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 122 br. 1-2 str. 162-170
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2007.11.075
WoS-ID: 000254785900022
Scopus-ID: 2-s2.0-39149135197
PMID: 18177967
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3966
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/312
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025455541#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/571486
Пројекат: Изучавање регулације експресије гена одабраних индустријских микроорганизама
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

69
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
52
OpenCitations
59
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.