Резултати

еНаука >  Резултати >  An overview of encapsulation technologies for food applications
Назив: An overview of encapsulation technologies for food applications
Аутори: Nedović, Viktor  ; Kalušević, Ana ; Manojlović, Verica  ; Lević, Steva  ; Bugarski, Branko  
Година: 2011
Публикација: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 1 str. 1806-1815
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.265
WoS-ID: 000314355500263
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572381
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1879
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

485
OpenCitations
533
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.