Резултати
Назив: | An overview of encapsulation technologies for food applications | Аутори: | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 1 str. 1806-1815 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2011.09.265 | WoS-ID: | 000314355500263 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/572381 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1879 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.