Резултати

еНаука >  Резултати >  Chapter 5 - Flavors, colors, and preservatives used in processed cheese
Назив: Chapter 5 - Flavors, colors, and preservatives used in processed cheese
Аутори: Miočinović, Jelena  ; Miloradović, Zorana  ; El-Bakry, Mamdouh; Mehta, Bhavbhuti M.
Година: 2022
Публикација: Processed Cheese Science and Technology
Processed Cheese Science and Technology
Издавач: Woodhead Publishing
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-12-821445-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 125-147
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573083
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128214459000145
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6110
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.