Резултати
Назив: | Chapter 5 - Flavors, colors, and preservatives used in processed cheese | Аутори: | Miočinović, Jelena ; Miloradović, Zorana ; El-Bakry, Mamdouh; Mehta, Bhavbhuti M. | Година: | 2022 | Публикација: | Processed Cheese Science and Technology Processed Cheese Science and Technology |
Издавач: | Woodhead Publishing | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-0-12-821445-9 Претражи идентификатор | Колација: | str. 125-147 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573083 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128214459000145 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6110 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.