Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation of Bilberry Extract with Maltodextrin and Gum Arabic by Freeze-Drying: Formulation, Characterisation, and Storage Stability
Назив: Encapsulation of Bilberry Extract with Maltodextrin and Gum Arabic by Freeze-Drying: Formulation, Characterisation, and Storage Stability
Аутори: Todorović, Ana  ; Šturm, Luka; Salević-Jelić, Ana  ; Lević, Steva  ; Osojnik Črnivec, Ilja Gasan; Prislan, Iztok; Skrt, Mihaela; Bjeković, Ana  ; Poklar Ulrih, Nataša; Nedović, Viktor  
Година: 2022
Публикација: Processes
Processes
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 10 str. 1991-1991
DOI: 10.3390/pr10101991
WoS-ID: 000875208100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85140877011
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6190
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573353
https://www.mdpi.com/2227-9717/10/10/1991
URL: https://www.mdpi.com/2227-9717/10/10/1991
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

21
SCOPUSTM
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца