Резултати
еНаука >
Резултати >
Encapsulation of Bilberry Extract with Maltodextrin and Gum Arabic by Freeze-Drying: Formulation, Characterisation, and Storage Stability
Назив: | Encapsulation of Bilberry Extract with Maltodextrin and Gum Arabic by Freeze-Drying: Formulation, Characterisation, and Storage Stability | Аутори: | Todorović, Ana ; Šturm, Luka; Salević-Jelić, Ana ; Lević, Steva ; Osojnik Črnivec, Ilja Gasan; Prislan, Iztok; Skrt, Mihaela; Bjeković, Ana ; Poklar Ulrih, Nataša; Nedović, Viktor | Година: | 2022 | Публикација: | Processes Processes |
ISSN: | 2227-9717 Processes Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 10 str. 1991-1991 | DOI: | 10.3390/pr10101991 | WoS-ID: | 000875208100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85140877011 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6190 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573353 https://www.mdpi.com/2227-9717/10/10/1991 |
URL: | https://www.mdpi.com/2227-9717/10/10/1991 | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |