Резултати

еНаука >  Резултати >  The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts
Назив: The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts
Аутори: Oalđe Pavlović, Mariana  ; Stajić, Mirjana  ; Gašić, Uroš  ; Duletić-Laušević, Sonja  ; Ćilerdžić, Jasmina  
Година: 2023
Публикација: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор
Издавач: Cambridge: Royal Society of Chemistry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1 str. 262-276
DOI: 10.1039/D2FO02979K
WoS-ID: 000894692000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85144693744
PMID: 36484426
URI: http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K
http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5359
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5450
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573812
URL: http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

4
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.