Резултати

еНаука >  Резултати >  The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts
Назив: The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts
Аутори: Oalđe Pavlović, Mariana  ; Stajić, Mirjana  ; Gašić, Uroš  ; Duletić-Laušević, Sonja  ; Ćilerdžić, Jasmina  
Година: 2023
Публикација: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор
Издавач: Cambridge: Royal Society of Chemistry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1 str. 262-276
DOI: 10.1039/D2FO02979K
WoS-ID: 000894692000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85144693744
PMID: 36484426
URI: http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K
http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5359
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5450
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573812
URL: http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.