Naziv: | The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts |
Autori: | Oalđe Pavlović, Mariana ; Stajić, Mirjana ; Gašić, Uroš ; Duletić-Laušević, Sonja ; Ćilerdžić, Jasmina  |
Godina: | 2023 |
Publikacija: | Food & Function |
ISSN: | 2042-6496 Food and Function Pretraži identifikator |
Izdavač: | Cambridge: Royal Society of Chemistry |
Tip rezultata: | Naučni članak |
Kolacija: | vol. 14 br. 1 str. 262-276 |
DOI: | 10.1039/D2FO02979K |
WoS-ID: | 000894692000001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85144693744 |
PMID: | 36484426 |
URI: | http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5359 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5450 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573812 |
URL: | http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet) |
M-kategorija: | 21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a |