Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts
Naziv: The chemical profiling and assessment of antioxidative, antidiabetic and antineurodegenerative potential of Kombucha fermented Camellia sinensis, Coffea arabica and Ganoderma lucidum extracts
Autori: Oalđe Pavlović, Mariana  ; Stajić, Mirjana  ; Gašić, Uroš  ; Duletić-Laušević, Sonja  ; Ćilerdžić, Jasmina  
Godina: 2023
Publikacija: Food & Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Pretraži identifikator
Izdavač: Cambridge: Royal Society of Chemistry
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 14 br. 1 str. 262-276
DOI: 10.1039/D2FO02979K
WoS-ID: 000894692000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85144693744
PMID: 36484426
URI: http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K
http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/5359
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5450
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/573812
URL: http://xlink.rsc.org/?DOI=D2FO02979K
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet)
M-kategorija: 
21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a

15
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
10
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.