Резултати
еНаука >
Резултати >
Allergome of oral-gastric in vitro digest of roasted hazelnut shows stronger IgE binding compared to the raw counterpart

Назив: | Allergome of oral-gastric in vitro digest of roasted hazelnut shows stronger IgE binding compared to the raw counterpart | Аутори: | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Virtual International Conference on Food Digestion 6th and 7th May, 2021 | Издавач: | INFOGEST Cost action, INRAE, Teagasc LTD. | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 62-62 | URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/755 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5772 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/577529 |
Пројекат: | FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |