Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of soya milk on antioxidant activity changes in chocolate
Назив: Effect of soya milk on antioxidant activity changes in chocolate
Аутори: Zarić, Danica  ; Pajin, Biljana  ; Rakin, Marica  ; Dokić, L.jubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-867994027-8 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 103-107
Scopus-ID: 2-s2.0-84961345725
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5695
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1988
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/580006
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.