Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of soya milk on antioxidant activity changes in chocolate | Аутори: | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-867994027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 103-107 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84961345725 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5695 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1988 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/580006 |
URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.