Резултати
Назив: | Rheological Quality Characteristics of Frozen Ready – Made Sauces | Аутори: | Popov-Raljić, Jovanka ; Dodić, Siniša ; Popov, Stevan ; Dodić, Jelena | Година: | 2001 | Публикација: | Romanian Biotechnological Letters | ISSN: | 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор | Издавач: | Bucureşti: Ars Docendi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 6 br. 5 str. 411-422 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100818&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/580802 |
URL: | https://rombio.unibuc.ro/publications/vol-6-2001/volume-6-no-6-november-december-2001/ | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.