Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological Quality Characteristics of Frozen Ready – Made Sauces
Назив: Rheological Quality Characteristics of Frozen Ready – Made Sauces
Аутори: Popov-Raljić, Jovanka  ; Dodić, Siniša  ; Popov, Stevan ; Dodić, Jelena  
Година: 2001
Публикација: Romanian Biotechnological Letters
ISSN: 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор
Издавач: Bucureşti: Ars Docendi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 6 br. 5 str. 411-422
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100818&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/580802
URL: https://rombio.unibuc.ro/publications/vol-6-2001/volume-6-no-6-november-december-2001/
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.