Резултати
еНаука >
Резултати >
Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara
Назив: | Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara NUTRITIVE, HEALTH, TECHNOLOGICAL AND CULINARV CHARACTERISTICS OF DEER MEAT |
Аутори: | Tešanović Dragan | Ментор: | Popov-Raljić Jovanka | Остала ауторства: | Petrović Ljiljana; Popov-Raljić Jovanka; Bastić Milan | Година: | 1997 | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad University of Novi Sad, Faculty of Technology at Novi Sad |
Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22320 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/582896 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=16706&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.