Резултати

еНаука >  Резултати >  Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara
Назив: Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara
NUTRITIVE, HEALTH, TECHNOLOGICAL AND CULINARV CHARACTERISTICS OF DEER MEAT
Аутори: Tešanović Dragan
Ментор: Popov-Raljić Jovanka
Остала ауторства: Petrović Ljiljana; Popov-Raljić Jovanka; Bastić Milan
Година: 1997
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
University of Novi Sad, Faculty of Technology at Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22320
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/582896
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=16706&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.