Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara
Naziv: | Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara NUTRITIVE, HEALTH, TECHNOLOGICAL AND CULINARV CHARACTERISTICS OF DEER MEAT |
Autori: | Tešanović Dragan | Mentor: | Popov-Raljić Jovanka | Ostala autorstva: | Petrović Ljiljana; Popov-Raljić Jovanka; Bastić Milan | Godina: | 1997 | Izdavač: | Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad University of Novi Sad, Faculty of Technology at Novi Sad |
Tip rezultata: | Doktorska disertacija | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22320 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/582896 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=16706&source=eNauka&language=en |
M-kategorija: | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.