Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara
Naziv: Izučavanje nutritivne, zdravstvene, tehnološke i kulinarne vrednosti mesa jelena lopatara
NUTRITIVE, HEALTH, TECHNOLOGICAL AND CULINARV CHARACTERISTICS OF DEER MEAT
Autori: Tešanović Dragan
Mentor: Popov-Raljić Jovanka
Ostala autorstva: Petrović Ljiljana; Popov-Raljić Jovanka; Bastić Milan
Godina: 1997
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
University of Novi Sad, Faculty of Technology at Novi Sad
Tip rezultata: Doktorska disertacija
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22320
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/582896
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=16706&source=eNauka&language=en
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.