Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of selenium on antioxidative system in erythrocytes and liver of the carp
Назив: The effect of selenium on antioxidative system in erythrocytes and liver of the carp
Аутори: Jovanovic A.; Grubor-Lajsic Gordana; Djukic Nikola; Gardinovacki G.; Matic A.; Spasic M.B.
Година: 1997
Публикација: Critical Reviews in Food Science and Nutrition
ISSN: 1040-8398 Critical Reviews in Food Science and Nutrition Претражи идентификатор
1549-7852 Critical Reviews in Food Science and Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 br. 5 str. 443-448
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=18654&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/589032
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.