Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of selenium on antioxidative system in erythrocytes and liver of the carp
Назив: | The effect of selenium on antioxidative system in erythrocytes and liver of the carp | Аутори: | Jovanovic A.; Grubor-Lajsic Gordana; Djukic Nikola; Gardinovacki G.; Matic A.; Spasic M.B. | Година: | 1997 | Публикација: | Critical Reviews in Food Science and Nutrition | ISSN: | 1040-8398 Critical Reviews in Food Science and Nutrition Претражи идентификатор 1549-7852 Critical Reviews in Food Science and Nutrition Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 37 br. 5 str. 443-448 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=18654&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/589032 |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.