Резултати

еНаука >  Резултати >  From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine
Назив: From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine
Аутори: Vraneš Milan  ; Panić Jovana  ; Tot Aleksandar S.  ; Papović Snežana M.; Gadžurić Slobodan  ; Podlipnik Črtomir; Marija Bešter Rogač
Година: 2021
Публикација: Journal of Molecular Liquids
ISSN: 0167-7322 Journal of Molecular Liquids Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 328 str. 115250-115250
DOI: 10.1016/j.molliq.2020.115250
WoS-ID: 000637338200005
Scopus-ID: 2-s2.0-85100293221
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119166&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591307
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

10
SCOPUSTM
4
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.