Резултати
еНаука >
Резултати >
From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine
Назив: | From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine | Аутори: | Vraneš Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Molecular Liquids | ISSN: | 0167-7322![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 328 str. 115250-115250 | DOI: | 10.1016/j.molliq.2020.115250 | WoS-ID: | 000637338200005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85100293221 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119166&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591307 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.