Rezultati

eNauka >  Rezultati >  From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine
Naziv: From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine
Autori: Vraneš Milan  ; Panić Jovana  ; Tot Aleksandar S.  ; Papović Snežana M.; Gadžurić Slobodan  ; Podlipnik Črtomir; Marija Bešter Rogač
Godina: 2021
Publikacija: Journal of Molecular Liquids
ISSN: 0167-7322 Journal of Molecular Liquids Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 328 str. 115250-115250
DOI: 10.1016/j.molliq.2020.115250
WoS-ID: 000637338200005
Scopus-ID: 2-s2.0-85100293221
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119166&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591307
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

10
SCOPUSTM
4
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.