Rezultati
eNauka >
Rezultati >
From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine
Naziv: | From amino acids to dipeptide: The changes in thermal stability and hydration properties of β-alanine, L-histidine and L-carnosine | Autori: | Vraneš Milan ; Panić Jovana ; Tot Aleksandar S. ; Papović Snežana M.; Gadžurić Slobodan ; Podlipnik Črtomir; Marija Bešter Rogač | Godina: | 2021 | Publikacija: | Journal of Molecular Liquids | ISSN: | 0167-7322 Journal of Molecular Liquids Pretraži identifikator | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 328 str. 115250-115250 | DOI: | 10.1016/j.molliq.2020.115250 | WoS-ID: | 000637338200005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85100293221 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=119166&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/591307 |
M-kategorija: | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |
10
SCOPUSTM
SCOPUSTM
4
OpenCitations
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.